Even voorstellen


Hoi! Mijn naam is Daphne en ik kom oorspronkelijk uit Zeeland. Na mijn studie Docent Muziek ben ik blijven plakken in het branbantse Tilburg en recent verhuisd naar Den Bosch. Inmiddels woon ik al wat jaren samen met mijn partner 'T' en zijn we trotse ouders van Emma (22 nov 2017) en Ezra (28 apr 2020). Naast het runnen van de webshop stond ik ook voor de klas als vakdocent muziek. Inmiddels heb ik de grote stap gemaakt om fulltime voor de webshop te gaan!

Na een aantal jaar op zzp-basis actief te zijn geweest als muziekdocent merkte ik dat ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging. Ik ben graag creatief bezig en als kind leerde ik van mijn moeder de naaimachine gebruiken. Ik heb een grote liefde voor baby's en babyspulletjes, ik kan daar zo blij van worden! Daarom besloot ik in 2016 een eigen webshop te beginnen.

Handgemaakte producten zijn in mijn ogen altijd eerlijk en hebben een verhaal, daar wilde ik wat mee doen. Ik hou van ondernemen en besloot de stoute schoenen aan te trekken en de uitdaging aan te gaan om een eigen productenlijn op te zetten gericht op de allerkeinsten en deze te verkopen via een webshop. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels is Rowlyn Kids een op zichzelf staand merk en door velen gekend, mega trots ben ik daarop!

Rowlyn Kids staat voor mooie 'eigen' producten. Ik heb een uitgesproken eigen stijl die je goed terug ziet in de collecties. Natuurlijk ga ik met de mode mee, maar doe soms dingen net even iets anders. Mooie en handgemaakte producten voor een eerlijke prijs, dat is waar ik voor sta. Ik hoop dat jij er net zo van geniet als ik!

 

© 2015 - 2021 Rowlyn Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel