HI!Welkom bij Rowlyn Kids! Je vindt hier de allerleukste kinderkleding die je niet zomaar in de standaard winkels kunt kopen. Wij ontwerpen en maken de kleding zelf en leveren uit kleine oplages. Alle items worden met veel zorg en liefde gemaakt in ons kleine atelier in Den Bosch en maken een flinke reis van begin- tot eindproduct. Van het patroon tekenen en stoffen knippen, tot het in elkaar zetten van de items: alles wordt door onszelf gedaan! Kwaliteit en huidvriendelijke stoffen vinden we erg belangrijk, daarom werken we alleen met stoffen die het keurmerk OEKO-TEX 100 dragen.
 

Over Mij

Mijn naam is Daphne en ik kom oorspronkelijk uit Zeeland. Na mijn studie Docent Muziek ben ik blijven plakken in het branbantse Tilburg. Inmiddels woon ik samen met mijn partner 'T' in Den Bosch en zijn we trotse ouders van Emma (22 nov 2017) en Ezra (28 apr 2020) en Beau (10 mei 2022). Naast het runnen van de webshop stond ik ook voor de klas als vakdocent muziek. Inmiddels heb ik de grote stap gemaakt om fulltime voor de webshop te werken zodat ik flexibeler ben en er ook voor de kinderen kan zijn.

Na een aantal jaar op zzp-basis actief te zijn geweest als muziekdocent merkte ik dat ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging. Ik ben graag creatief bezig en als kind leerde ik van mijn moeder de naaimachine gebruiken. Ik heb een grote liefde voor baby's en babyspulletjes, ik kan daar zo blij van worden! Daarom besloot ik in 2015 een eigen webshop te beginnen, eerst samen maar vanaf 2016 ging ik alleen verder.

Handgemaakte producten zijn in mijn ogen altijd eerlijk en hebben een verhaal, daar wilde ik wat mee doen. Ik hou van ondernemen en besloot de stoute schoenen aan te trekken en de uitdaging aan te gaan om een eigen productenlijn op te zetten gericht op de allerkeinsten en deze te verkopen via een webshop. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels is Rowlyn Kids een op zichzelf staand merk en door velen gekend, mega trots ben ik daarop! 

Rowlyn Kids staat voor mooie 'eigen' producten. Ik heb een uitgesproken eigen stijl die je goed terug ziet in de collecties. Natuurlijke en botanische prints zitten altijd in de basis, dit is het grootste kenmerk voor het merk. Natuurlijk ga ik met de mode mee, maar doe soms dingen net even iets anders. Mooie en handgemaakte producten voor een eerlijke prijs, dat is waar ik voor sta. Ik hoop dat jij er net zo van geniet als ik!

 

© 2015 - 2023 Rowlyn Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel