Hallo Retailer!

Wat ontzettend leuk dat jij voor je winkel of webshop onze collectie wilt inkopen. Met inmiddels zo'n 15 verkooppunten nemen we een steeds grotere plek in binnen de handgemaakte baby-en kinderkledingbranche. Veel van onze inkopers komen geregeld terug omdat ze erg te spreken zijn over de afwerkingskwaliteit van onze kleding én het merk Rowlyn Kids populair is onder hun klanten. Rowlyn Kids staat bekent om de unieke, voornamelijk botanische prints die we gebruiken en de duurzaamheid van onze kleding. Ben jij er klaar voor om een samenwerking aan te gaan? Let's do this!
 

Inkoop voorwaarden + belangrijke informatie

Voor retail hanteren we een minimale inkoopwaarde van € 500,- inclusief btw voor de eerste order. Tevens vragen we je om van elk gekozen item een volledige maatserie af te nemen. Bij vervolgorders geldt een minimum inkoopwaarde van €300,- inclusief btw. Bij vervolgorders is het niet nodig om hele maatseries af te nemen. Verzenden doen we gratis, een klein stukje extra service van ons. Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn inclusief btw. Kom je uit een ander land? (BE/DE/FR etc.), vink dan tijdens het afrekenproces het kopje 'zakelijk' aan en vul al je zakelijke gegevens in inclusief btw-nummer. Op deze manier wordt de btw automatisch verlegd. Orders dienen vooraf betaald te worden.

Onze artikelen dienen minimaal verkocht te worden voor de adviesverkoopprijs (tenzij het gaat om een sale of speciale actie). Een hogere verkoopprijs hanteren mag natuurlijk altijd. Zorg ervoor dat het voor de klant duidelijk is dat het artikel van ons komt, dus voor webshops geldt dat zij verplicht zijn onze merknaam bij het artikel te vernoemen.  Productfoto's mogen van onze site gebruikt worden. Gelieve productteksten zelf te schrijven zodat deze bij iedereen origineel blijven.

De levertijd voor retailorders is op dit moment ongeveer 4-8 weken. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk alles uit te leveren. Het kan voorkomen dat er door bijvoorbeeld drukte enige vertraging ontstaat. Indien deze vertraging langer dan 7 dagen is zullen we je hierover informeren. Zodra de order is uitgeleverd zullen wij jullie winkel/website adres vernoemen op de pagina 'verkooppunten'.

 

Heb je nog vragen of mis je iets? Laat het ons weten!
We zien je order graag tegemoet komen.

-x- Team Rowlyn

© 2015 - 2023 Rowlyn Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel